Ajankohtaista

Vuoden lähiruokateko 2019 -palkinto Heikkilän Juustolalle

Heikkilän Juustola on tehnyt pitkäjänteistä työtä alkutuotannon ja maaseudun yritystoiminnan elinvoimaisuuden eteen. He tekevät vahvaa yhteistyötä niin lähialueen kuin laajemmissa yrittäjäverkostoissa. Juustolan laadukkaat tuotteet ovat myynnissä monipuolisesti niin lähiruokamyymälöissä, suuremmissakin herkkukaupoissa sekä valtakunnan laajuisesti Eggspress-tilauskanavan kautta. Juustolan tuotteiden asiakaskunta on uskollista ja kasvavaa, ja myös maatilan homogenisoimaton maito on saanut vahvaa asiakaskuntaa suurten kaupunkien kahviloissa.

FACEn videokilpailu

FACE Network launches a video contest for farmhouse and artisan cheese and dairy producers.

The contest begins on September 1st and ends on October 8th, 2018. All videos must be submitted to the FACEnetwork office on October 8th at the latest.

Our aim is to highlight the current reality and diversity of the traditional dairy sector of Europe, through the eyes of people who are working in the sector. The contest is open to any cheese and dairy producer/worker aged 18 years or older.